Extra informatie

Vergoedingen

Contactmomenten met de huisarts kosten geen geld. De zorgverzekeraar vergoedt dit contact. Aanvullende zaken zoals bloedonderzoek, een SOA-test, röntgenfoto’s, medicijnen en bezoek aan een specialist na verwijzing valt onder het ‘eigen risico’. Dit moet je zelf betalen. Het eigen risico bedraagt €385,- voor heel 2024, tenzij jij dit zelf hebt aangepast bij jouw zorgverzekeraar. De gemeente vergoedt soms hulpmiddelen, vervoer en andere zaken die niet bij de huisarts horen. 

Jouw persoonlijke gegevens

Alles wat je bespreekt met de huisarts blijft geheim. De huisarts vertelt nooit zomaar iets door aan anderen. De huisarts moet soms wel informatie geven aan de apotheek, de huisartsenpost of het ziekenhuis. Dat gebeurt alleen met jouw toestemming. Wil je weten wat wij wel en niet doen met jouw gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Klachten

Wij doen ons best voor jou. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn of klachten hebben, dan horen wij dat graag. Bespreek jouw klacht met de huisarts. Gaat dat niet of wil je dat niet? Dan kun je hier jouw klacht indienen

Goede informatie: thuisarts.nl

Op internet is veel te vinden over ziekte en gezondheid. Niet al deze informatie klopt. Ga voor betrouwbare informatie naar thuisarts.nl. Of stel je vraag via een e-consult aan ons!

Praktijk gesloten

Woensdag 9 oktober is de praktijk wegens privé-omstandigheden gesloten. Heb je een spoedeisende medische vraag die niet tot de volgende dag kan wachten? Neem dan contact op met De Singel Huisartsen, praktijk Weijenborg, op telefoonnummer 071-523 58 66. Wij zijn donderdag 10 oktober weer geopend vanaf 8.00 uur. 

Opleidingspraktijk

Wij begeleiden co-assistenten tijdens hun co-schap huisartsengeneeskunde. Het kan zijn dat de co-assistent je eerst binnenroept. Je ziet daarna altijd een van de huisdokters. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan van tevoren aan.